ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκίνητο, Κίνα,


















































Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ - Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους
Ο Σωκράτης Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ
Ο Τραμπ κοινοποίησε εικόνα-προειδοποίηση για «καταιγίδα που πλησιάζει»
Ισραήλ και ΗΠΑ προετοιμάζονται για νέα πλήγματα κατά του Ιράν ακόμη και την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 46 τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς σε μια κατάμεστη πλατεία στη νότια Κίνα την Τετάρτη.
Το αυτοκίνητο μπήκε στην πλατεία του προαστίου Μισούι, στην πόλη Χενγκγιάνγκ της επαρχίας Χουνάν, λίγα λεπτά πριν από τις 20.00 τοπική ώρα (15.00 ώρα Ελλάδας). Σύμφωνα με τις αρχές της Χενγκγιάνγκ, ο οδηγός συνελήφθη και έχει ποινικό μητρώο.
Σε πλάνα που προβλήθηκαν από κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης εικονίζονται πολλοί άνθρωποι πεσμένοι στο έδαφος και διερχόμενοι που προσπαθούν να τους προσφέρουν βοήθεια.
Οι αρχές είχαν ανακοινώσει αρχικά ότι από το αιματηρό περιστατικό σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 43, για να ανακοινώσουν αργότερα ότι σύμφωνα με νέο απολογισμό ο αριθμός των θυμάτων ανέρχεται σε εννέα.
Από τις αρχές της χώρας δεν διευκρινίστηκε αν το συμβάν αποτελούσε τρομοκρατική ενέργεια.
https://twitter.com/twitter/statuses/1039879103439024128























































