ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία,


















































Το Ιράν κατέρριψε το αμερικανικό F-15 με τουρκικό αντιαεροπορικό
Η Χαμιντέ Σολεϊμανί Αφσάρ ζούσε στο Λος Άντζελες πριν από τη σύλληψή της από τις αμερικανικές Αρχές
«Παράνοια»: Σοκαρισμένοι οι Αμερικανοί αξιωματούχοι από τις πολεμικές εκκαθαρίσεις του Χέγκσεθ στην ηγεσία του Στρατού
Ο ρόλος του Ισραήλ στη διάσωση του Αμερικανού ιπτάμενου στο Ιράν
Το παρασκήνιο της τολμηρής επιχείρησης διάσωσης του Αμερικανού πιλότου στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ερχόμενη Τρίτη θα συνεχιστεί η σύσκεψη των αρχηγών των τριών κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού της Γερμανίας, με αντικείμενο το μέλλον του αρχηγού των μυστικών υπηρεσιών, η οποία διακόπηκε έπειτα από μιάμιση ώρα.
«Ήταν μια καλή, σοβαρή, συζήτηση, με τον στόχο να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ως συνασπισμός», δήλωσαν κυβερνητικές πηγές στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) ζητεί την απομάκρυνση του Χανς-Γκέοργκ Μάασεν, επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας του Συντάγματος, ο οποίος αμφισβήτησε την Καγκελάριο σε ό,τι αφορά τα βίαια γεγονότα στο Κέμνιτς, ενώ ελέγχεται και για τις σχέσεις του με στελέχη της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD).























































