Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γαλλία: Τζιχαντιστής έριξε το αυτοκίνητο του πάνω σε πεζούς στη πόλη Νιμ – Δύο τραυματίες

Γαλλία: Τζιχαντιστής έριξε το αυτοκίνητο του πάνω σε πεζούς στη πόλη Νιμ – Δύο τραυματίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,

Φωνάζοντας «ο Αλλάχ είναι μεγάλος», ένας οδηγός έριξε το αυτοκίνητο που οδηγούσε πάνω σε πλήθος κόσμου, που βρισκόταν έξω από μπαρ στην πόλη Νιμ της νότιας Γαλλίας, τραυματίζοντας δύο άτομα.

Το περιστατικό που έχει «άρωμα» τρομοκρατίας, σημειώθηκε γύρω στις 02.00 (ώρα Ελλάδος), έξω από το μπαρ L’ instant T.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο του δράστη προσέκρουσε σε μία μπάρα ασφαλείας, η οποία είχε τοποθετηθεί εν όψει ενός φεστιβάλ που διοργανώνεται αυτές τις ημέρες στην γαλλική πόλη.

Ο οδηγός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει. Ωστόσο των καταδίωξαν θαμώνες, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον ξυλοκόπησαν.

Ο δράστης διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου -σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ- βρισκόταν σε κατάσταση «διανοητικής σύγχυσης».

Οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνα εναντίον του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, δεν προκύπτει ότι ήταν γνωστή η ισλαμιστικοποίηση του δράστη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τελεσίγραφο Τραμπ στη Χαμάς: Πλήρης αφοπλισμός «άμεσα και ολοκληρωτικά»

Ο Μερτς ζητά επανεκκίνηση με τις ΗΠΑ καθώς η παλαιά παγκόσμια τάξη καταρρέει

Δημοσκόπηση: Οι λαοί της Δύσης βλέπουν τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο να πλησιάζει

Ελλάς-Γαλλία συμμαχία – Ο Νίκος Δένδιας με τη Γαλλίδα ΥΠΑΜ στις Βρυξέλλες

Σοκ στη Γαλλία: Νεκρά δύο μωρά σε καταψύκτη – Συνελήφθη η μητέρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr