ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μάικ Πόμπεο, Νέα Υόρκη, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Ρωσία, Σεργκέι Λαβρόφ,


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πόμπεο δήλωσε τη Δευτέρα ότι αναμένει να συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογο του Σεργκέι Λαβρόφ στο περιθώριο της ετήσιας συνάντησης των αρχηγών κρατών στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
«Είμαι βέβαιος ότι ο Σεργκέι κι εγώ θα βρούμε χρόνο να συναντηθούμε» δήλωσε ο Πόμπεο αναφερόμενος στα σχέδια του να συναντήσει τον Lavrov.
«Προσπαθούμε να βρούμε κάθε πεδίο στο οποίο μπορεί να έχουμε κοινές προσεγγίσεις, στο οποίο μπορούμε να συνεργαστούμε με τους Ρώσους», είπε ο Πόμπεο, προσθέτοντας ότι υπήρξαν πολλά πεδία στα οποία η Μόσχα λειτουργούσε ενάντια στις Ηνωμένες Πολιτείες και “για τα οποία τους θεωρούμε υπόλογους».
Η Ουάσιγκτον, μέσω του συμβούλου επί θεμάτων ασφαλείας του Αμερικανού προέδρου, Τ.Μπόλτον, εξέφρασε την ανησυχία της για την απόφαση της Μόσχας να εφοδιάσει τη Συρία με αντιαεροπορικά συστήματα S-300, λέγοντας ότι αυτό συνιστά «σημαντική κλιμάκωση» εκ μέρους της Μόσχας, στην προσπάθεια της να στηρίξει την κυβέρνηση της Συρίας στον εμφύλιο πόλεμο.























































