ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντόνιο Γκουτέρες, Γουίλμπουρ Ρος, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νέα Υόρκη, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ),

















































Κούρδοι διαδηλωτές κατέβασαν την τουρκική σημαία από το «Κέντρο Έκδοσης Τουρκικής Βίζας» στο Νότιο Κουρδιστάν
Ευρωπαϊκή απάντηση στις απειλές Τραμπ: «Παγώνει» η επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
ΜΕΤΕΟ: Βροχόπτωση κατηγορίας 5 (ακραία) την Τετάρτη 21/01 - Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
ΕΚΠΟΙΖΩ: Επεκτείνεται η πρακτική των παράνομων χρεώσεων στους λογαριασμούς καταθέσεων
Νίκος Δένδιας και Ίσραελ Κατζ: «Λειτουργούμε ως ένας άξονας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με το γεύμα εργασίας που παραθέτει στις 12.30 (19.30 ώρα Ελλάδας) ο υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ, Γουίλμπουρ Ρος, στον Αλέξη Τσίπρα, ξεκινάει το πρόγραμμα σήμερα Πέμπτη του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη. Στο γεύμα εργασίας θα συμμετέχουν και στελέχη αμερικανικών εταιριών.
Στις 17.50 (00.50 ώρα Ελλάδας) ο πρωθυπουργός συναντάται με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, με τον οποίο θα συνομιλήσει, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ, για τις εξελίξεις σε σχέση με το Κυπριακό, το προσφυγικό και τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Στη συνέχεια, στις 19.30 (02.30 ώρα Ελλάδας), ο κ. Τσίπρας θα παρευρεθεί στο Ετήσιο Δείπνο της Global Hope Coalition, όπου θα γίνει βράβευση του Έλληνα πρωθυπουργού για τη στάση της χώρας στην προσφυγική κρίση.























































