ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές,


















































Αντιπαράθεση Φαραντούρη-Κάλας: «Προστατέψτε τους Χριστιανούς στη Συρία»
Δικαστικό πραξικόπημα στην Τουρκία: Χιλιάδες στους δρόμους κατά της καθαίρεσης του Οζγκιούρ Οζέλ
Τουρκάλα δημοσιογράφος ανακρίθηκε για «κατασκοπεία»
Οι ΗΠΑ απέκλεισαν σχεδόν ολοκληρωτικά το Ισραήλ από τις διαπραγματεύσεις με το Ιράν, αποκαλύπτουν Ισραηλινοί αξιωματούχοι άμυνας στους NYT
Νετανιάχου: Έκτακτη σύγκληση για την «πολύ κακή» ενδιάμεση συμφωνία με το Ιράν που εξετάζει ο Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ειδικές δυνάμεις καταδρομέων εκπαιδεύουν οι Κούρδοι στη βόρεια Συρία, για να μπορούν να υπερασπιστούν ακόμα πιο αποτελεσματικά τη γη που απελευθέρωσαν με σκληρούς αγώνες από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS).
Οι υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) έχουν συστήσει τη Στρατιωτική Ακαδημία του Πεσόντα Ήρωα «Τζουμάα Αλ Νεζάλ», όπου εκεί κάνουν την ειδική στρατιωτική τους εκπαίδευση 102 μαχητές από την περιοχή της Αλ Τάμπκα, οι οποίοι θα αποτελέσουν και τον πυρήνα του Δεύτερου Συντάγματος Ειδικών Δυνάμεων.
Η εκπαίδευση είχε διάρκεια 40 ημέρες και συμπεριελάμβανε ειδικές ασκήσεις, μαθητεία στη χρήση διαφόρων όπλων, γυμναστική και εκπαίδευση για πόλεμο μέσα σε πόλεις.
Οι άνδρες που συμμετέχουν είναι ήδη μαχητές και έχουν πολεμήσει σε διάφορα μέτωπα ενάντια στους τζιχαντιστές.
Οι σκληρές ασκήσεις στις οποίες υποβάλλονται αποσκοπούν στο να εξελίξουν τις μαχητικές ικανότητές τους, στη μεγαλύτερη πειθαρχία και να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να εκτελέσουν οποιαδήποτε ειδική αποστολή τους ανατεθεί.
Οι Κούρδοι προετοιμάζονται πυρετωδώς τόσο για μια πιθανή αναμέτρηση με το συριακό καθεστώς, σε περίπτωση που θα θελήσει να καταλύσει την αμεσοδημοκρατική αυτοδιοίκηση που έχει εγκαθιδρυθεί στη βόρεια και ανατολική Συρία, όσο και με το τουρκικό κράτος, το οποίο σε κάθε ευκαιρία εκφράζει την πρόθεσή του να καταλάβει ολόκληρο το συριακό Κουρδιστάν (Ροζάβα).























































