ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Έλληνες της Μέσης Ανατολής καλούν τον Μητσοτάκη να μεταβεί στην Ιορδανία μετά το τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνορθόδοξη εκκλησία: «Μια
Ο Βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας δεσμεύτηκε να τιμωρήσει τους «προδότες» που σκότωσαν ελληνορθόδοξους σε εκκλησία
Pizza Fan: Πάνω από 35 εκατ. ευρώ η φοροδιαφυγή και 150 εκατ. ευρώ τα κέρδη που δεν δηλώθηκαν
Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Προφυλακιστέος ο Παπαπέτρου για τους στημένους αγώνες – Πώς δικαιολόγησε τα 820.000 ευρώ
Συμφώνησαν Αίγυπτος και Μονή Σινά - Ολόκληρη η δήλωση του Αρχιεπισκόπου Συμεών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα πατέρα και τον γιo του, ηλικίας 47 και 25 χρονών αντίστοιχα, συνέλαβε ο τουρκικός στρατός κατοχής το απόγευμα του Σαββάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο Ελληνοκύπριοι γύρω στις 19.00 πέρασαν στη «νεκρή ζώνη» για να επισκεφτούν το πατρικό τους σπίτι, που βρίσκεται στα Στροβίλια, κοντά στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.
Όπως ανέφερε η σύζυγος του 47χρονου, λίγη ώρα αργότερα της τηλεφώνησε ο γιος της και την ενημέρωσε πως συνελήφθησαν από Τούρκους στρατιώτες και ότι τη Δευτέρα θα οδηγηθούν σε λεγόμενο «δικαστήριο» της Αμμοχώστου.
Ακολούθησε καταγγελία στον Αστυνομικό Σταθμό της Δερύνειας και ενημερώθηκαν, τόσο η κυπριακή κυβέρνηση όσο και τα Ηνωμένα Έθνη.























































