ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Τράπεζες,


















































«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ευρωπαϊκές ρυθμιστικές Αρχές πρέπει να προετοιμαστούν για μια αστάθεια στις χρηματοπιστωτικές Αγορές, αν δεν σημειωθεί σαφής πρόοδος στις διαπραγματεύσεις για το Brexit μέχρι τον Νοέμβριο, προειδοποίησε ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Ιρλανδίας, Φίλιπ Λέιν.
«Εάν τις επόμενες εβδομάδες αυξηθεί η πιθανότητα ενός σκληρού Brexit, αυτό μπορεί να είναι από μόνο του ζημιογόνο, ακόμη και αν καταλήξει θετικά μέχρι τα τέλη Μαρτίου (όταν αποχωρήσει η Βρετανία)», δήλωσε ο Λέιν, ο οποίος είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), μιλώντας σε ιρλανδική κοινοβουλευτική επιτροπή.
«Αν δεν υπάρξει μια πολύ γρήγορη και πολύ σαφής πρόοδος μέσα σε αυτόν τον μήνα και τον Νοέμβριο, εάν δεν είναι προφανές μέχρι τότε, τότε θα είμαστε μάρτυρες αυτής της αστάθειας έως ότου υπάρξει μια τελική απάντηση», πρόσθεσε ο Ιρλανδός κεντρικός τραπεζίτης.























































