ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αντιπαράθεση Φαραντούρη-Κάλας: «Προστατέψτε τους Χριστιανούς στη Συρία»
Δικαστικό πραξικόπημα στην Τουρκία: Χιλιάδες στους δρόμους κατά της καθαίρεσης του Οζγκιούρ Οζέλ
Οι ΗΠΑ απέκλεισαν σχεδόν ολοκληρωτικά το Ισραήλ από τις διαπραγματεύσεις με το Ιράν, αποκαλύπτουν Ισραηλινοί αξιωματούχοι άμυνας στους NYT
Τουρκάλα δημοσιογράφος ανακρίθηκε για «κατασκοπεία»
Νετανιάχου: Έκτακτη σύγκληση για την «πολύ κακή» ενδιάμεση συμφωνία με το Ιράν που εξετάζει ο Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εσωτερικών του Ιράκ, Κασίμ Αλ Αρατζί, δήλωσε το Σάββατο το απόγευμα ότι πίσω από τη δολοφονία της Ιρακινής βασίλισσας της ομορφιάς και μοντέλου, Τάρα Φάρες, βρίσκεται εξτρεμιστική οργάνωση.
«Οι δυνάμεις ασφαλείας δεν φείδονται κόπων για να συλλάβουν τους δολοφόνους και να τους παρουσιάσουν στην ιρακινή κοινή γνώμη», δήλωσε ο υπουργός Αρατζί σε βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook.
Η Τάρα Φάρες, 22 ετών, πρώην εστεμμένη βασίλισσα της ομορφιάς, δολοφονήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου από ένα ζευγάρι αγνώστων δραστών στην κεντρική Βαγδάτη.
Το τελευταίο διάστημα έχουν δολοφονηθεί στο Ιράκ τέσσερις γνωστές γυναίκες.
Η Τάρα Φάρες, που εκτός από μοντέλο ήταν και εξαιρετικά δραστήρια στα social media, ήταν και ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών, δολοφονήθηκε ενώ βρισκόταν στη θέση του οδηγού στη λευκή Πόρσε της.

Πριν από τη Φαρές δολοφονήθηκαν η Σουάντ Αλ Αλί, πολιτική ακτιβίστρια που υποστήριξε τις διαδηλώσεις στη Βασόρα το καλοκαίρι, η Ραφέεφ Αλ Γιασέρι, αισθητικός στο επάγγελμα και η Ράσα Αλ Χασάν, ειδικός στα καλλυντικά.
Να τονιστεί εδώ ότι το εξτρεμιστικό Ισλάμ απαγορεύει τον καλλωπισμό των γυναικών.























































