ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται διπλό κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες, αφρικανική σκόνη και λασποβροχές
Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία - Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο
Bloomberg: Νομοσχέδιο με υπερεξουσίες στον Ερντογάν για χάραξη ΑΟΖ 200 ναυτικά μίλια σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την προφυλάκιση, χωρίς δυνατότητα εγγύησης, του υπόπτου- πρώην στρίπερ, που κατηγορείται για την αποστολή τρομοδεμάτων σε 14 επικριτές του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ διέταξε δικαστήριο του Μαϊάμι στις ΗΠΑ.
Ο Σίζαρ Σέιοκ, πρώην στρίπερ και διανομέας πίτσας, κατηγορείται ότι ταχυδρόμησε τα δέματα σε ηγετικά στελέχη και υποστηρικτές του Δημοκρατικού Κόμματος, καθώς επίσης και στο τηλεοπτικό, ειδησεογραφικό δίκτυο CNN την περασμένη εβδομάδα στις ΗΠΑ.
Η επόμενη ακρόασή του ορίστηκε για την Παρασκευή στο Μαϊάμι. cesar_sayoc
Ο 56χρονος Σέιοκ αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, μεταξύ των οποίων διαπολιτειακή μεταφορά και παράνομη αποστολή εκρηκτικών, απειλή εναντίον πρώην πρόεδρου και επίθεση εναντίον ομοσπονδιακών αξιωματούχων.
Σύμφωνα με αξιωματούχους, ο ύποπτος θα διωχθεί ποινικά και από τις εισαγγελικές αρχές της Νέας Υόρκης.























































