ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Στρατούλης, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, Ελληνική Κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ, Τρόικα,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με χαρακτηριστική ειρωνεία σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης τις συναντήσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας με την τρόικα σχετικά με το θεσμό του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.
«Η κυβέρνηση το μόνο που εγγυάται με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα είναι η φτώχεια για όλους» δήλωσε ο κ. Στρατούλης, τονίζοντας πως το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, με τον τρόπο και τις προϋποθέσεις που θα εφαρμοστεί και με τα εξευτελιστικά -όπως τονίζει- χαμηλά επίπεδα δημοσίων πόρων που προβλέπεται να διατεθούν, θα αφορά ελάχιστους και το μόνο που θα εγγυάται θα είναι η φτώχεια για όλους.
«Στην ουσία η κυβέρνηση θα θέτει τους κατώτατους όρους διαβίωσης και θα επιδοτεί την επί μακρόν διατήρησή τους».
Ο κ. Στρατούλης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αφού πρώτα με τις μνημονιακές πολιτικές της φτωχοποιεί το λαό έρχεται μετά να επουλώσει κάποιες από τις πληγές που αφήνει πίσω της η ακραία φτώχεια που η ίδια δημιουργεί.
«Η τρόικα όμως και η κυβέρνηση θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο λαός και η νεολαία απαιτούν εργασία με αξιοπρεπείς μισθούς για όλους και όχι ψίχουλα κρατικής φιλανθρωπίας» καταλήγει.
























































