ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Ο ΥΠΕΞ του Αζερμπαϊτζάν περιχαρής που συναντήθηκε με τον ψευδοΥΠΕΞ του αποσχιστικού ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Κύπρου
Πέθανε η Δέσποινα Τομαζάνη συγγραφέας και ηθοποιός της "Γλυκιάς Συμμορίας"
Super Cup: Ο ΠΑΟΚ πέταξε έξω από τον τελικό τον Παναθηναϊκό (84-82)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ μιλώντας σε τηλεοπτικό δίκτυο της Σαγκάης, δήλωσε ότι οι διεθνείς τιμές πετρελαίου έφτασαν σε αποδεκτά για τη Ρωσία επίπεδα.
«Στην παρούσα φάση, οι τιμές (του πετρελαίου) ευθυγραμμίστηκαν, και εμείς δεν θα θέλαμε οι τιμές να είναι εξαιρετικά υψηλές, καθώς κάτι τέτοιο απειλεί με στασιμότητα την ανάπτυξη της οικονομίας» υπογράμμισε ο Μεντβέντεφ, προσθέτοντας ότι «αυτό που χρειαζόμαστε είναι λογικές τιμές και αυτή την στιγμή όλα βαίνουν καλώς».
Αναφερόμενος στους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της ρωσική οικονομίας, ο Ρώσος πρωθυπουργός συμπεριέλαβε σ’ αυτούς και τις δυτικές κυρώσεις.
Παράλληλα όμως επεσήμανε, ότι η Ρωσία εξαιτίας αυτών των κυρώσεων αυτών ανακάλυψε και «τις δικές της πηγές ανάπτυξης», επικαλούμενος το παράδειγμα της αγροτικής οικονομίας η οποία όπως είπε «άρχισε να αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς».
Ο Μεντβέντεφ είπε επίσης ότι συζήτησε με την κινεζική κυβέρνηση το θέμα των πωλήσεων ρωσικής σόγιας στην Κίνα.
«Γι αυτή την εξέλιξη πρέπει να ευγνωμονούμε εκείνους που επέβαλαν τις κυρώσεις στην χώρα μας.
»Αν δεν το έκαναν αυτό, ενδεχομένως να συνεχίζαμε απλώς να πουλάμε πετρέλαιο και φυσικό αέριο χωρίς να σκεφτόμαστε να αναπτύξουμε την αγροτική οικονομία», κατέληξε ο Ρώσος πρωθυπουργός.
«Ουδέν κακόν αμιγές καλού» το λένε οι Έλληνες αυτό που συμβαίνει Μενβέντεφ. Εάν διάβαζες αρχαίους Έλληνες -όπως κάνουν οι Κινέζοι- αντί για βίους Αγίων, ίσως να το γνώριζες.























































