ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γκες Ρίτσαρντσον, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μάικλ Μπλούμπεργκ, Μπάρακ Ομπάμα,


















































Ο Σαμαράς έβαλε τον Μητσοτάκη στη θέση του: «Η παράταξη της ΝΔ δεν είναι το κόμμα Μητσοτάκη»
Υπ. Άμυνας Ισραήλ: Οι IDF θα μεταφέρουν τεχνογνωσία και από κοινού χρήση λογισμικού και τεχνολογίας με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις
Γερμανία: Σαρωτική νίκη του ακροδεξιού AfD με 44,5% στην Σαξονία-Άνχαλτ «δείχνουν» τα exit polls
Ο πρόεδρος της Σομαλιλάνδης στην Ουάσιγκτον
Οι Αμερικανοί Navy SEALs αφαίρεσαν δεκάδες ιρανικές θαλάσσιες νάρκες από τα Στενά του Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Αμερικανίδα που είχε στείλει φάκελο με ρικίνη στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα καταδικάστηκε την Τετάρτη σε κάθειρξη 18 ετών.
Πρόκειται για την ηθοποιό Γκες Ρίτσαρντσον, η οποία κρίθηκε ένοχη για την αποστολή επιστολών που περιείχαν ποσότητα ρικίνης στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και τον τότε δήμαρχο Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ.
Σύμφωνα με τις εισαγγελικές Αρχές, τον Δεκέμβριο η Ρίτσαρντσον είχε ένοχη για την κατοχή τοξικών ουσιών με σκοπό τη χρήση τους ως όπλο.
Από την αστυνομική έρευνα αποκαλύφθηκε πως η 36χρονη αγόρασε μέσω διαδικτύου τα απαραίτητα συστατικά για την παρασκευή ρικίνης.
Οι απειλητικές επιστολές βρέθηκαν αποθηκευμένες σε δικές της ηλεκτρονικές συσκευές, ωστόσο η καταδικασθείσα ισχυρίστηκε πως ο εν διαστάσει σύζυγός της την ανάγκασε να τα τυπώσει και να τα ταχυδρομήσει.
Πέραν της κάθειρξης, η 36χρονη ηθοποιός από το Τέξας θα πρέπει να καταβάλει αποζημιώσεις ύψους 367.000 δολαρίων.























































