ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πρώτη χώρα στον κόσμο η οποία θα ενσωματώσει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμά της τη διδασκαλία των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων γίνεται η Σκωτία.
Σε μία «ιστορική στιγμή», όπως τη χαρακτηρίζουν οι υποστηρικτές του προγράμματος, τα δημόσια σχολεία καλούνται να διδάξουν στους μαθητές την ιστορία του κινήματος ΛΟΑΤ, την ισότητα, καθώς και πώς να αντιμετωπίζουν την ομοφοβία.
Η κυβέρνηση της Σκωτίας αποδέχτηκε και θα εργαστεί για την άμεση εφαρμογή και των 33 προτάσεων μία ομάδας LGBTI, η οποία έχει επικεντρωθεί σε αυτόν τον σκοπό.
«Το εκπαιδευτικό μας σύστημα πρέπει να στηρίξει τους πάντες, προκειμένου να αξιοποιήσουν όλες τις δυνατότητές τους. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι τόσο σημαντικό το πρόγραμμα σπουδών μας να είναι τόσο διαφορετικό όσο οι νέοι που μαθαίνουν στα σχολεία μας», δήλωσε σχετικά ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Σκωτίας Τζον Σουίνεϊ.























































