ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ζήτημα εμπιστοσύνης για τη θέση της Τερέζα Μέι, ως πρωθυπουργού, θέτουν υψηλόβαθμα στελέχη των Συντηρητικών, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.
Συγκεκριμένα, η πολιτική συντάκτης του BBC, Λόρα Κουένσμπεργκ, σημειώνει πως τα στελέχη αυτά είναι τόσο εξοργισμένα με το προσχέδιο της Βρετανίδας Πρωθυπουργού για το Brexit, που ήδη έχουν αποστείλει επιστολές στον επικεφαλής της επιτροπής των Συντηρητικών βουλευτών, η οποία είναι αρμόδια για τη εσωκομματική διαδικασία και διαχείριση κάθε αιτήματος αμφισβήτησης της ηγεσίας.
Παράλληλα, και ο βουλευτής των Τόρις, Τομ Ράινερ, με ανάρτησή του στο Twitter, έμεσα θέτει ζήτημα αλλαγής πρωθυπουργού «όταν ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να αλλάξει την πολιτική».
To ζήτημα θέτει και η εφημερίδα The Guardian, επικαλούμενο δικές της πηγές.
Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως η Τερέζα Μέι, αναβάλλει την προγραμματισμένη δήλωση στους δημοσιογράφους μετά το «μαραθώνιο» υπουργικό σύμβουλιο που βρίσκεται από το μεσημέρι σε εξέλιξη, σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο και τον αρμόδιο υπουργό Νικ Χερντ.
Στο υπουργικό συμβούλιο εξετάζεται το σχέδιο συμφωνίας για το Brexit στο οποίο συμφώνησαν οι διαπραγματευτές στις Βρυξέλλες και θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.
Σύμφωνα με την Ντάουνινγκ Στριτ, ωστόσο, η Μέι θα κάνει μια σύντομη δήλωση μετά το πέρας του υπουργικού συμβουλίου και θα μιλήσει αύριο στο κοινοβούλιο.























































