ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αττάλεια: Ανοίγει η πρώτη παραλία μόνο για… γυναίκες

Αττάλεια: Ανοίγει η πρώτη παραλία μόνο για… γυναίκες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττάλεια, Μπούρκα, Τουρκία,

Σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της Τουρκίας, στην Αττάλεια, αναμένεται να ανοίξει σε λίγες ημέρες η πρώτη παραλία μόνο για γυναίκες.

Όπως όλοι εκτιμούν πρόκειται για άλλο ένα βήμα προς την ισλαμοποίηση της Τουρκίας.

Ο Δήμαρχος της πόλης ανακοίνωσε την απόφασή του δηλώνοντας ότι εκπληρώνει την συνταγματική επιταγή της ελεύθερης επιλογής για τις γυναίκες που δεν θέλουν να κολυμπούν με… άντρες.

Ωστόσο έσπευσε να διευκρινίσει ότι στην συγκεκριμένη παραλία θα μπορούν να κολυμπούν οι γυναίκες είτε φορούν μαντίλα και μπούρκα είτε φορούν κλασικό μαγιό.

Επίσης ο δήμαρχος δήλωσε περήφανος που δημιουργεί την πρώτη παραλία για γυναίκες μετά από 84 χρόνια επισημαίνοντας ότι και επί Κεμάλ Ατατούρκ υπήρχε ο θεσμός αυτός.

Όπως σημειώνει η Χουριέτ στο Sarısu που σχεδιάζεται η πρώτη παραλία για γυναίκες είναι από τις πρώτες επιλογές των Ουκρανών που επισκέπτονται την Τουρκία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το φερέφωνο του Ερντογάν, Ιμπραήμ Καραγκιούλ, απείλησε με πόλεμο Ελλάδα και Κύπρο

Ιμπραήμ Καραγκιούλ: Η Τουρκία πρέπει να κατακτήσει Συρία, Λίβανο, Παλαιστίνη και το Ισραήλ να καταστραφεί – «Όποιος συμμαχεί με το Ισραήλ, θα χάσει τη χώρα του»

Ο στενός φίλος της Τουρκίας Σάντσεθ υπονομεύει την ασφάλεια της ΕΕ

Βαθαίνει η ένταση Τουρκίας-Ισραήλ εν μέσω της συγκρουσιακής πολιτικής Ερντογάν

Η Τουρκία προετοιμάζεται αθόρυβα για πόλεμο, με κύριο στόχο το Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr