ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνάντηση K. Σημίτη με Γεννηματά: Τι είπαν μπροστά στις κάμερες

Συνάντηση K. Σημίτη με Γεννηματά: Τι είπαν μπροστά στις κάμερες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μισή ώρα κράτησε η συνάντηση της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, στο γραφείο του στη Βουλή.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, όμως δεν έγιναν δηλώσεις ούτε από τον πρώην πρωθυπουργό ούτε από την κ. Γεννηματά.

«Ματαιοπονούν. Με τη λάσπη στα χέρια θα μείνουν. Θα μας ξαναβρούν μπροστά τους», περιορίστηκε να πει στους δημοσιογράφους η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και παρέπεμψε στο αναλυτικό άτυπο ενημερωτικό σημείωμα του Κινήματος Αλλαγής για τη σκανδαλολογία.

Ο κ. Σημίτης, κατά την είσοδο της κ. Γεννηματά στο γραφείο του, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ είπε: «Εύχομαι την επόμενη φορά να συναντηθούμε για πιο ευχάριστα πράγματα».

«Τη βραδιά των εκλογών, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την εκλογική επιτυχία της παράταξης», σχολίασε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια – Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί την πατρίδα»

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης

ΠΑΣΟΚ: Έκθεση-κόλαφος του ΟΟΣΑ διαλύει το success story της κυβέρνησης

Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»

Ο Φαραντούρης «βυθίζει» τον τουρκικό πειρατικό αλιευτικό στόλο – Η Κάλλας και η Κομισιόν μαζί του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...