ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρομά για τηλεφωνικές απάτες - Τους πρόδωσε η επίδειξη της λείας τους στα κοινωνικά δίκτυα
Φιάσκο ολκής: Ρώσοι φαρσέρ εξαπάτησαν τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Κ. Μητσοτάκη
«Κύκλωμα-μαμούθ» με 5.429 ψευδείς συνταγές στον ΕΟΠΥΥ - Υποψήφιος βουλευτής ανάμεσα στους εμπλεκόμενους
Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στους πολίτες για το στεγαστικό πρόβλημα και τις προτάσεις της ΕΛΑΣ
Η πατρίς εν κινδύνω* από το «εκσυγχρονιστικό» δίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προειδοποίηση προς τις ΗΠΑ ότι το Κρεμλίνο θα προχωρήσει σε αντίποινα αν αποχωρήσουν από τη Συνθήκη του 1987 για τα πυρηνικά όπλα μέσου βεληνεκούς, έστειλε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν .
Σε συνάντηση που είχε για θέματα αμυντικής βιομηχανίας, ο Πούτιν αναφέρθηκε στην πιθανή αποχώρηση των ΗΠΑ από τη συμφωνία INF, επισημαίνοντας ότι: «είμαστε έτοιμοι να διεξάγουμε διάλογο με τους Αμερικάνους εταίρους μας σε αυτό το κομβικό θέμα και ελπίζουμε ότι θα το εξετάζουν με πλήρη υπευθυνότητα».
«Η αμερικανική απόφαση αποχώρησης από τη συμφωνία, σίγουρα, δεν μπορεί και δεν θα μείνει χωρίς απάντηση από τη χώρα μας», υπογράμμισε ο Ρώσος πρόεδρος.























































