ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Σικάγο,


















































«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»
Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Δεν είναι όλα επικοινωνία - Χωρίς αγρότες, δεν υπάρχει χώρα»
Έλον Μασκ κατά Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Δεν είναι δημοκρατία, αλλά τυραννική γραφειοκρατία» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η εταιρεία Faucet στο Σικάγο έχει εξαπολύσει κυνηγητό εναντίον των υπαλλήλων της που πηγαίνουν πολύ ώρα στην… τουαλέτα.
Για να περιορίσει το φαινόμενο αυτό έβγαλε ειδικές κάρτες με τις οποίες παρακολουθεί πόση ώρα κάνουν στην τουαλέτα.
Με βάση το νέο κανονισμό της εταιρείας όλοι οι εργαζόμενοι μπορούν να πηγαίνουν μόνο έξι λεπτά την ημέρα αλλιώςθα έχουν πρόβλημα.
Μόνο τον Ιούνιο 19 εργαζόμενοι έπρεπε να απολογηθούν στο τμήμα προσωπικού για την παραπάνω ώρα που έκαναν στην τουαλέτα.
Τα τοπικά σωματεία χαρακτηρίζουν αποκρουστική την πρακτική της εταιρείας κι ήδη έχουν καταγγείλει την πρακτική αυτή στο Εθνικό Γραφείο Εργασίας.
Ο διευθυντής της εταιρείας Steve Kersten μιλώντας στο CNN υπερασπίστηκε τον νέο κανονισμό τονίζοντας ότι πολλοί υπάλληλοι σπαταλούσαν πολύ χρόνο στην τουαλέτα ωστόσο παραδέχθηκε ότι ο ίδιος δεν έχει τέτοια κάρτα.
Kαι ως γνωστόν στις ΗΠΑ ο χρόνος είναι… χρήμα!























































