ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραηλινός Υπουργός: «Μια ισχυρή συμμαχία Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου είναι η σωστή απάντηση στην ισλαμιστική, νεο-οθωμανική επιθετικότητα του Ερντογάν»
Το ιρανικό ριάλ κατέρρευσε - ΔΕΝ έχει καμία αξία
Η ΕΛ.Α.Σ. κονιορτοποίησε τον Γεραπετρίτη των «υποκλίσεων» και των «ήρεμων νερών» άνευ «καλωδίου»
Κυψέλη: Πρώτα έσφαξαν το βρέφος και μετά το κατέψυξαν! Βρέθηκαν ναρκωτικά και σεξουαλικά αντικείμενα
Μάριο Νόφαλ: «Ενώ όλοι διαφωνούν για το ποιος πρέπει να ελέγχει τον νότιο Λίβανο, η Αθήνα συνεχίζει αθόρυβα να στέλνει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όπως μεταδίδει η γαλλική έκδοση του ρωσικού Sputnik, το ουκρανικό πυροβολικό γύρω στις 22.00 ώρα Ελλάδος άνοιξε πυρ κατά του Ντονέτσκ, περιοχής που ελέγχεται από τους φιλορώσους αυτονομιστές της Ανατολικής Ουκρανίας. Το γαλλικό Sputnik επικαλείται ως πηγή τον ανταποκριτή του στο Ντονέτσκ.
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο, νωρίτερα συγκάλεσε πολεμικό συμβούλιο.
Την ίδια ώρα άλλες πηγές, που δεν είναι δυνατό να διασταυρωθούν, μεταδίδουν ότι το ουκρανικό πολεμικό ναυτικό έχει βγει στη Μαύρη Θάλασσα σε πολεμική ετοιμότητα.
Προηγήθηκε η κατάληψη, με ρεσάλτα από Ρώσους κομάντος, τριών ουκρανικών πολεμικών πλοίων έξω από τις ακτές της Κριμαίας.























































