ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Για απίθανες… αστειότητες» κάνει λόγο το ΚΙΝΑΛ αναφερόμενο με ανακοίνωσή του στην κατάθεση του πρώην γενικού γραμματέα Εξοπλισμών Ευάγγελου Βασιλάκου.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει:
«Η επίθεση κατά της παράταξής μας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Επιστράτευσαν τώρα καταδικασμένο από την Δικαιοσύνη πρόσωπο -δήθεν μάρτυρα- που δηλώνει ότι «κατά πάσα πιθανότητα» ήξεραν, αλλά «δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν» και άλλες απίθανες αστειότητες.
Τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ και του δεξιού παρακράτους αποκαλύφθηκαν και θα πέσουν στο κενό. Ο Ελληνικός λαός θα τους καταδικάσει όπως και τις άθλιες μεθοδεύσεις τους, που πλήττουν την Δικαιοσύνη και την Δημοκρατία».
























































