ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
Σαουδική Αραβία: Ο Πρίγκιπας Διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν κοιμάται σε οχυρωμένα παλάτια - Δείτε σε βίντεο επίθεση των Χούτι σε
Ρωσία: Πουλήσαμε υδρογονάνθρακες αξίας 320 δισεκ. δολαρίων στην ΕΕ, παρά τις κυρώσεις
Περιστέρι: Στρατιωτικός γιατρός καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγος δηλητηρίαζε με ατροπίνη το φαγητό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι αρχές στη Γαλλία συνέλαβαν έναν ανώτερο Γάλλο αξιωματούχο με την υποψία της κατασκοπείας για λογαριασμό της Βόρειας Κορέας.
Ο Benoit Quennedey, πρόεδρος της Ένωσης Φραγκο-Κορεατικής Φιλίας, ο οποίος έχει γράψει ένα βιβλίο για το “απομονωμένο έθνος”, τέθηκε υπό κράτηση την Κυριακή.
Σε βάρος του διεξάγεται έρευνα για «συλλογή και παροχή πληροφοριών σε μια ξένη δύναμη που θα μπορούσε να υπονομεύσει τα θεμελιώδη συμφέροντα του έθνους», δήλωσε δικαστική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ερευνητές από το εσωτερικό γραφείο πληροφοριών της DGSI της Γαλλίας εξετάζουν κατά πόσο ο Quennedey παρείχε πληροφορίες στην Πιονγιάνγκ, σύμφωνα με την πηγή.
Η καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή Quotidien μετέδωσε ότι έγινε επιδρομή στην έδρα του στη Γερουσία. Η έρευνα ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της γερουσίας, ο Quennedey είναι ανώτερος υπάλληλος της άνω Βουλής της Γαλλίας στο τμήμα αρχιτεκτονικής, κληρονομιάς και κήπων.
Έχει γράψει αρκετά άρθρα σχετικά με τη Βόρεια Κορέα και έχει ταξιδέψει σε ολόκληρη τη χερσόνησο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του εκδότη του, Delga.
Ο Σύνδεσμος Φραγκο-Κορεατικής Φιλίας προωθεί στενότερους δεσμούς με τη Βόρεια Κορέα και υποστηρίζει την επανένωση των διχασμένων Κορεατών.























































