ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Γιάννη Στουρνάρα! Τρομερές αποκαλύψεις για το μνημονιακό μαύρο θέατρο της προπαγάνδας
Δεύτερη «πολιτική φάπα» Τσίπρα στα νέα φληναφήματα Στουρνάρα - Δήλωσε πως δεν επιθυμεί τρίτη θητεία στην ΤτΕ
Στο Ιράν ακραία σωματικά βασανιστήρια στη φυλακισμένη Νομπελίστρια Ναργκίς Μοχαμαντί
Το Ιράν ανέπτυξε τα ρωσικά συστήματα παρεμβολών Tirada-2S για τη διακοπή των σημάτων Starlink
Ο Πολάκης συμφώνησε με Τσίπρα για Στουρνάρα - Οργή για Τσακαλώτο, Χουλιαράκη, Δραγασάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αιγύπτια ηθοποιός βρίσκεται αντιμέτωπη ακόμα και με 5 χρόνια φυλάκιση, η οποία που κατηγορείται για προσβολή της δημοσίας αιδούς, επειδή εμφανίστηκε με ένα see-through φόρεμα σε κινηματογραφικό φεστιβάλ στο Κάιρο.
Ο λόγος για την Ράνια Γιούσεφ, η οποία πρόκειται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον επόμενο μήνα, επειδή- σύμφωνα με το κατηγορητήριο- το φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στην τελετή λήξης του φεστιβάλ άφηνε σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της, κάτι που δεν συμβαδίζει με τα μουσουλμανικά ήθη.

Οι φωτογραφίες της δίχασαν τα social media. Πολλοί χρήστες της επιτέθηκαν και άλλοι υπερασπίστηκαν την επιλογή της να φορά ελεύθερα ότι θέλει, μεταδίδει το Reuters.
Η Αίγυπτος είναι μια συντηρητική χώρα, με την πλειοψηφία των κατοίκων της να είναι μουσουλμάνοι.
Το κράτος με τους 100 εκατομμύρια πολίτες έχει κάνει κάποια βήματα εκκοσμίκευσης τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η δίωξη της Γιούσεφ υπενθυμίζει ότι η θρησκεία συνεχίζει να έχει ισχυρή φωνή.























































