ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Σταθάκης, Ενέργεια, Εξαγωγές, Οικονομική Ανάπτυξη, Πρωτογενές Πλεόνασμα, Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η ανάπτυξη στην Ελλάδα επέστρεψε, η ανεργία μειώνεται αν και παραμένει υψηλή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας σε συνέδριο του Economist στο Βερολίνο, για την οικονομική συνεργασία Γερμανίας και ΝΑ Ευρώπης.
Όπως επισήμανε ο κ. Σταθάκης, τα καλύτερα νέα είναι ότι η ανάπτυξη έρχεται από εξαγωγές και όχι από εσωτερική κατανάλωση, η οποία τώρα αρχίζει να ανεβαίνει.
Η Ελλάδα, συνέχισε, έχει επιτύχει δημοσιονομική βιωσιμότητα με ιδιαίτερα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα.
Σε ό,τι αφορά τους ενεργειακούς στόχους έως το 2030 σημείωσε ότι πρακτικά θα πρέπει να διπλασιάσουμε στην Ελλάδα τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας προσελκύοντας συγχρόνως επενδύσεις σε υποδομές.























































