ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Μεταξύ 3 και 4 εκατομμυρίων ευρώ» υπολογίζει το ύψος των ζημιών, που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια των βίαιων επεισοδίων το Σάββατο, στο περιθώριο της διαδήλωσης των Κίτρινων Γιλέκων στο Παρίσι, η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό.
Αυτή η εκτίμηση, που δεν είναι πλήρης, δεν αφορά τα καταστήματα, ούτε την Αψίδα του Θριάμβου, που στοχοθετήθηκαν από τους διαδηλωτές το Σάββατο, όπως δήλωσε η ίδια στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο France 3.
Από το Σάββατο το βράδυ, δημοτικοί υπάλληλοι καθάρισαν «900 κυβικά μέτρα μπάζων» και απομάκρυναν «περισσότερα από 200 απομεινάρια» καμένων αυτοκινήτων, διευκρίνισε η Ινταλγκό.























































