ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απειλή για τα αμερικανικά στρατεύματα εάν ενεργοποιηθούν οι S-400 που έχουν οι Ρώσοι στη Συρία

Απειλή για τα αμερικανικά στρατεύματα εάν ενεργοποιηθούν οι S-400 που έχουν οι Ρώσοι στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η πιθανή ενεργοποίηση των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων S-400 στη Συρία, έχουν αναπτυχθεί στη ρωσική αεροπορική βάση στη Λαοδίκεια, θα αποτελούσε μια αυξανόμενη απειλή για τα αμερικανικά στρατεύματα και τις δυνάμεις του Διεθνούς Συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ στη Συρία, δήλωσε ο στρατηγός Κένεθ ΜακΚένζι, υποψήφιος για επικεφαλής της CENTCOM, κατά τη διάρκεια ακρόασής του την Τρίτη στην αμερικανική Γερουσία.

Η Ρωσία έχει αναπτύξει συστοιχίες S-400 στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Χμέιμιμ, δηλαδή στη στρατιωτική της βάση στη Λαοδίκεια, αλλά δεν τις έχει ενεργοποιήσει.

Οι S-400 είναι το πιο σύγχρονο αντιαεροπορικό όπλο των Ρώσων και μπορούν να φέρουν τρεις διαφορετικούς τύπους πυραύλων, ικανούς να καταστρέψουν μια σειρά από αεροπορικούς στόχους σε σύντομο διάστημα και σε μεγάλο βεληνεκές. Μπορούν να καταρρίψουν από αεροσκάφη μέχρι βαλλιστικούς πυραύλους.

Είναι το ίδιο οπλικό σύστημα που έχει αγοράσει η Τουρκία από τη Ρωσία, προκαλώντας την οργή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αρχηγός Βρετανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (MI5): Υβριδικός πόλεμος και βιολογικά όπλα «κατασκευής» Τεχνητής Νοημοσύνης – Από Ιράν, Ρωσία, Κίνα οι απειλές

Ο Τραμπ προειδοποιεί τους Χούτι: «Μετά τις εκλογές – Δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Η Κίμπερλι δήλωσε «πάντα ευγνώμων στον πρόεδρο Τραμπ» – Τραμπ: «Δεν ήταν ποτέ μέλος της οικογένειάς μου. Έβγαινε με τον γιο μου πριν από πολύ καιρό»

Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»

Associated Press: Ο Τραμπ δήλωσε ότι «εξετάζει» την αποπομπή της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Ελλάδα μετά από πληθώρα αναφορών για ανάρμοστη συμπεριφορά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr