ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Κίτρινα Γιλέκα, Κρεμλίνο, Ντμίτρι Πεσκόφ, Ρωσία,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καθαρή συκοφαντία χαρακτηρίζει το Κρεμλίνο τις κατηγορίες ότι πίσω από τις διαδηλώσεις των «Κίτρινων Γιλέκων» στη Γαλλία υπάρχει ρωσικός δάκτυλος.
«Δεν έχουμε παρέμβει και δεν θα παρέμβουμε στις εσωτερικές υποθέσεις καμίας χώρας, περιλαμβανομένης της Γαλλίας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σήμερα Δευτέρα.
Σύμφωνα με τους Times, εκατοντάδες ψεύτικοι λογαριασμοί που προήλθαν από τη Ρωσία στόχευαν να ενισχύσουν την εξέγερση των «Κίτρινων Γιλέκων».
Γαλλικές πηγές ωστόσο, οι οποίες γνωρίζουν την υπόθεση, υποστηρίζουν ότι οι γαλλικές υπηρεσίες δίνουν προσοχή στις απόπειρες χειραγώγησης της ενημέρωσης, αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς να σχολιάσουν κάτι τέτοιο.























































