ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φρίκη στις ΗΠΑ αφού ένας 16χρονος σκότωσε την 17χρονη κοπέλα του γιατί ήταν έγκυος έξι μηνών στο παιδί τους και μετά την πέταξε στα σκουπίδια.
Ο Ααρον Τρέχο δήλωσε στους αστυνομικούς ότι τσακωθηκε με την Μπριάνα Ρούσελανγκ, πρώην μαζορέτα, επειδή άργησε να του πει για την εγκυμοσύνη της και ήταν πιά πολύ αργά για να κάνει έκτρωση.
«Ανέλαβα δράση…» είπε ο Τρέχο σύμφωνα με την Αστυνομία. «Την σκότωσα…»
Ο 16χρονος μπορεί να είναι ανήλικος αλλά αντιμετωπίζει κατηγορίες ως ενήλικας, συμπεριλαμβανομένης και της εμβρυοκτονίας.
Η υπόθεση συνέβη στην Μισαουάκα της Ιντιάνα των ΗΠΑ, μία πόλη 50.000 κατοίκων. Δράστης και θύμα ήταν μαθητές του Λυκείου της πόλης.
Η μητέρα της 17χρονης δήλωσε την εξαφάνισή της το απόγευμα της Κυριακής, προσθέτοντας ότι η κόρη της έφυγε από το σπίτι για να μιλήσει με τον πατέρα του παιδιού της και δεν επέστρεψε ποτέ.
Στην αρχική ανάκρισή του από τους αστυνομικούς, ο Τρέχο υποστήριξε ότι η Ρούσελανγκ τον έστησε και δεν ήρθε στο ραντεβού τους. Το πτώμα της βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής, σε έναν σκουπιδοντενεκέ κοντά στο σπίτι της.
Ο Τρέχο τελικά ομολόγησε και συνελήφθη. Σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία, είπε πώς σκεφτόταν επί μία βδομάδα να σκοτώσει την κοπέλα και το αγέννητο παιδί τους κι ότι είχε αγοράσει ένα μαχαίρι και μία μαύρη, πλαστική σακούλα.
Την μαχαίρωσε στο στήθος, επειδή πίστευε ότι «έτσι θα πέθαινε πιό γρήγορα». Στη συνέχεια τοποθέτησε την πλαστική σακούλα στο κεφάλι της και την άφησε στα σκουπίδια πριν πάει στο ποτάμι για να ξφορτωθεί το μαχαίρι και το κινητό της.
Η αυτοψία επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η 17χρονη ήταν έγκυος κι εκτός από πολλαπλές μαχαιριές, έφερε ίχνη στραγγαλισμού με μαντήλι γύρω από τον λαιμό της























































