ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
ΠΟΜΙΔΑ: Να σταματήσει το «αλαλούμ με τις πολλαπλές εγκαταστάσεις οπτικών ινών» στις πολυκατοικίες
Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα του στελέχους της ΝΔ Αφροδίτης Νέστορα, μετά την εμπρηστική επίθεση
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε επικαιροποίηση των ταξιδιωτικών του συστάσεων για τη Γαλλία προχώρησε σήμερα Τετάρτη το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών, αναφέροντας την επίθεση χθες βράδυ Τρίτης στην χριστουγεννιάτικη αγορά στο Στρασβούργο.
Πρόκειται για τον «υψηλότερο βαθμό προειδοποίησης ασφαλείας» από τις γαλλικές αρχές, επισημαίνεται, ενώ αναφέρεται ότι έχουν γίνει αυστηρότεροι οι έλεγχοι στα σύνορα και οι ταξιδιώτες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν αυστηρά τις οδηγίες των δυνάμεων ασφαλείας.
Στη σύσταση γίνεται ακόμη αναφορά στα βίαια επεισόδια των τελευταίων εβδομάδων στο Παρίσι και σε άλλες πόλεις και τονίζεται ότι οι επισκέπτες πρέπει να συμπεριφέρονται με σύνεση, να αποφεύγουν τις διαδηλώσεις και να λαμβάνουν υπόψη τους κλειστούς δρόμους και άλλα εμπόδια για τις μετακινήσεις τους.
Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας καταδίκασε «τη δειλή αυτή πράξη» και δήλωσε «βαθιά συγκλονισμένος».
«Η σκέψη μας βρίσκεται με τα θύματα, η συμπάθειά μας με τους συγγενείς τους. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε τους Γάλλους φίλους μας», πρόσθεσε ο κ. Μάας στην ανακοίνωσή του, μέσω Twitter.























































