ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Εργατικοί κατέθεσαν πρόταση μομφής κατά της Τερέζα Μέι

Οι Εργατικοί κατέθεσαν πρόταση μομφής κατά της Τερέζα Μέι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τις απειλές τους πράξη έκαναν οι Εργατικοί στη Βρετανία, καταθέτοντας πρόταση μομφής κατά της Τερέζα Μέι, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της Βρετανίδας πρωθυπουργού για την ημερομηνία διεξαγωγής της ψηφοφορίας σχετικά με τη συμφωνία εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Brexit).

Ο Τζέρεμι Κόρμπιν και οι βουλευτές του Εργατικού Κόμματος δεν συμφώνησαν με τον ορισμό της 14ης Ιανουαρίου ως ημέρα ψηφοφορίας, τονίζοντας στην ανακοίνωσή τους ότι «η Τερέζα Μέι είναι μειοψηφία στη Βουλή».

Νωρίτερα, το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης στη Βρετανία, το Εργατικό Κόμμα, είχε αποκαλύψει τις προθέσεις του, προαναγγέλλοντας επί της ουσίας την πρόταση μομφής κατά της Τερέζα Μέι.

Η κίνηση του ηγέτη των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν δεν προκαλεί αυτομάτως ψηφοφορία επί πρότασης μομφής για την πρωθυπουργό, περιπλέκει όμως περαιτέρω την προσπάθειά της να εξασφαλίσει υποστήριξη για τη συμφωνία στην οποία κατέληξε με την ΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επίτροπος Εμπορίου ΕΕ: Τίποτα δεν θεωρείται συμφωνημένο με τις ΗΠΑ για τους δασμούς μέχρι να συμφωνηθούν όλα

Στα 71 δισ. δολάρια το κόστος ανασυγκρότησης της Γάζας – Κατεστραμμένες οι περισσότερες κατοικίες και σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις

Φαραντούρης για Κύπρο, οριοθέτηση ΑΟΖ και Κυπριακό στο Ευρωκοινοβούλιο

Βρετανία: Κρίσιμες εκλογές την Πέμπτη – Δυσοίωνα τα μηνύματα για την κυβέρνηση Στάρμερ

Ο Νίκος Δένδιας υπογράμμισε στον Άντριους Κουμπίλιους «τις πάγιες ελληνικές θέσεις ως προς τα κριτήρια επιλεξιμότητας» στο «SAFE»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr