ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Ντέιρ αλ Ζουρ, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% - Εντός βουλής ο Κασιδιάρης
Ο Νίκος Δένδιας «αναβίωσε» τα πυρπολικά με τον «Πυρπολητή» - Μη Επανδρωμένο και Αυτόνομο σκάφος επιφανείας, ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης
Αποπομπή Γκιλφόιλ: Εξηγήσεις από την κυβέρνηση ζητάει η αντιπολίτευση
Η Κίμπερλι δήλωσε «πάντα ευγνώμων στον πρόεδρο Τραμπ» - Τραμπ: «Δεν ήταν ποτέ μέλος της οικογένειάς μου. Έβγαινε με τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Παρασκευή ο αμερικανικός στρατός έστειλε μια μεγάλη φάλαγγα οχημάτων, με ενισχύσεις και όπλα στην επαρχία της Ντέιρ Αλ Ζουρ στην ανατολική Συρία. Η κίνηση αυτή καταγράφηκε δύο ημέρες μετά το τουίτ του Ντόναλντ Τραμπ περί απόφασής του να αποχωρήσουν οι αμερικανικές δυνάμεις από τη Συρία.
Όπως έγραψε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, «παρά την αμερικανική απόφαση να αποσυρθούν, δεκάδες φορτηγά φορτωμένα με ενισχύσεις και εξοπλισμό κατευθύνθηκαν προς τα ανατολικά του Ευφράτη».
Το ίδιο Παρατηρητήριο μετέδωσε την Πέμπτη ότι ο Διεθνής Συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ ολοκλήρωσε την κατασκευή μιας νέας αμερικανικής βάσης στην περιοχή της Χατζίν, τελευταίου προπυργίου της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στην ανατολική Συρία.
Την Παρασκευή το πρωί τα αμερικανικά αεροπλάνα συνέχισαν κανονικά να βομβαρδίζουν τις θέσεις της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος ανατολικά του Ευφράτη.























































