ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

40 τζιχαντιστές σκότωσαν οι αιγυπτιακές Αρχές μετά την επίθεση σε τουρίστες στις Πυραμίδες

40 τζιχαντιστές σκότωσαν οι αιγυπτιακές Αρχές μετά την επίθεση σε τουρίστες στις Πυραμίδες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νεκροί από τα πυρά των αιγυπτιακών Αρχών έπεσαν 40 τζιχαντιστές μετά από επιχειρήσεις των αιγυπτιακών δυνάμεων ασφαλείας, στον απόηχο της επίθεσης κατά τουριστικού λεωφορείου κοντά στις Πυραμίδες της Γκίζας.

Σύμφωνα με τις αιγυπτιακές Αρχές, οι επιδρομές των δυνάμεων ασφαλείας πραγματοποιήθηκαν στη Γκίζα και το Σινά.

Κατά το υπουργείο Εσωτερικών της Αιγύπτου, τζιχαντιστές σχεδίαζαν σειρά επιθέσεις κατά τουριστικών προορισμών και χριστιανικών τόπων λατρείας.

Την Παρασκευή έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού κοντά σε τουριστικό λεωφορείο προκάλεσε τον θάνατο τριών τουριστών από το Βιετνάμ και ενός ξεναγού από την Αίγυπτο, κοντά στις πυραμίδες της Γκίζας, έξω από το Κάιρο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αρμενικά δικαστικά έγγραφα: Η Τουρκία μετέφερε 2.000 Σύρους τζιχαντιστές στο Αζερμπαϊτζάν για πολεμήσουν τους Αρμένιους

Τζιχαντιστές στη νότια Συρία καλούν σε ιερό πόλεμο (τζιχάντ) κατά του Ισραήλ

Αμερικανός πρεσβευτής στο Ισραήλ: Η ειρήνη απαιτεί την εξαφάνιση της Χεζμπολάχ

Η Αυστρία απαγορεύει το πολιτικό Ισλάμ: «Δεν θέλω και δεν θα αποδεχτώ τα παιδιά μου ή τα παιδιά του έθνους να μεγαλώσουν σε μια μουσουλμανική χώρα»

Οι Δρούζοι της νότιας Συρίας σε νέες μάχες με τους ισλαμιστές της Δαμασκού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr