Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συναγερμός στην Αυστραλία για «μπαράζ» ύποπτων δεμάτων σε πρεσβείες

Συναγερμός στην Αυστραλία για «μπαράζ» ύποπτων δεμάτων σε πρεσβείες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ύποπτα δέματα στάλθηκαν στην Αυστραλία σε πρεσβείες και προξενεία στην Καμπέρα και στη Μελβούρνη, όπως επιβεβαίωσε σήμερα Τετάρτη η ομοσπονδιακή αστυνομία.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της χώρας, τα δέματα εξετάζονται και διενεργείται έρευνα για την υπόθεση.

Νωρίτερα, αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως τα ύποπτα δέματα παραδόθηκαν σε πρεσβείες και διπλωματικές αποστολές των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Ελβετίας και της Γερμανίας.

Πυροσβέστες και τραυματιοφορείς έσπευσαν στην έδρα της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής, καθώς και σε αυτή της Ινδίας στη Μελβούρνη.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχουν πληροφορίες περί τραυματισμού μελών του προσωπικού οποιασδήποτε ξένης διπλωματικής αποστολής.

Η βρετανική αποστολή επιβεβαίωσε ότι παραλήφθηκε στα γραφεία της στη Μελβούρνη ένα από τα ύποπτα δέματα. «Όλο το προσωπικό μας είναι ασφαλές» «και γνωρίζουμε πού βρίσκεται», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ

Τα πάνω-κάτω του χρυσού – Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών

Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ επιθυμούν τερματισμό του πολέμου Ουκρανίας-Ρωσίας έως τον Ιούνιο

Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία – Τα αρχαία έθνη ξέρουν να συνεννοούνται

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr