ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Νεκρή 36χρονη έγκυος αμέσως μετά τη γέννα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αμερικανική κυβέρνηση απαγόρευσε όλα τα ταξίδια γερουσιαστών και βουλευτών με κυβερνητικά αεροσκάφη για όσο διάστημα διαρκεί η μερική παράλυση των ομοσπονδιακών υπηρεσιών (shutdown), εκτός και αν υπάρχει προηγούμενη έγκριση από τον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με ένα υπόμνημα που έδωσε στη δημοσιότητα το Γραφείο Διαχείρισης και Προϋπολογισμού.
Η κίνηση αυτή θεωρείται κλιμάκωση, εκ μέρους της κυβέρνησης Τραμπ, της αντιπαράθεσης με τους Δημοκρατικούς της Βουλής των Αντιπροσώπων με αφορμή την άρνησή τους να εγκρίνουν το κονδύλι των 5,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων που ζητά ο Αμερικανός πρόεδρος για να χτίσει το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό.
Την Πέμπτη ο Λευκός Οίκος απαγόρευσε στην πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, να χρησιμοποιήσει στρατιωτικό αεροσκάφος για το ταξίδι της στο Αφγανιστάν. Η Πελόζι από την πλευρά της κατηγόρησε σήμερα την κυβέρνηση ότι διέρρευσε τα σχέδιά της για την περιοδεία της στην Ευρώπη και το Αφγανιστάν με εμπορικές πτήσεις, κάτι που ο Λευκός Οίκος διαψεύδει.























































