ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αγνοείται δημοσιογράφος που τον είχαν επικηρύξει οι ναζί στην Ουκρανία!

Αγνοείται δημοσιογράφος που τον είχαν επικηρύξει οι ναζί στην Ουκρανία!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Βρετανός δημοσιογράφος Γκράχαμ Φίλιπς, που καλύπτει τις πολεμικές επιχειρήσεις στην ανατολική Ουκρανία για λογαριασμό του Russia Today, αγνοείται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Russia Today, «προσπαθούμε να έλθουμε σε επαφή μαζί του, αλλά ακόμη χωρίς αποτέλεσμα, ενώ εκείνος μας είχε πει ότι θα μετέβαινε στο αεροδρόμιο του Ντονέτσκ όπου ακούγονταν πυροβολισμοί».

«Δεν έχουμε λάβει καμία συγκεκριμένη πληροφορία» για τον Γκράχαμ Φίλιπς, προσέθεσε το Russia Today και διευκρίνισε ότι έχει επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους των φιλορώσων αυτονομιστών, όπως και με εκείνους των ουκρανικών δυνάμεων στην περιοχή.

Το τελευταίο μήνυμα του δημοσιογράφου εστάλη τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη και έλεγε «Όλα είναι καλά», σύμφωνα με το Russia Today.

Στα τέλη Μαΐου ο Γκράχαμ Φίλιπς είχε συλληφθεί από τις ουκρανικές ειδικές δυνάμεις και είχε κρατηθεί για ένα διάστημα 36 ωρών ενώ τράβαγε φωτογραφίες σε ένα φυλάκιο ελέγχου κοντά στη Μαριούπολη, στη νοτιοανατολική Ουκρανία.

Επίσης, ο Γκράχαμ Φίλιπς είχε γίνει παγκόσμια είδηση, όταν Ουκρανοί ακροδεξιοί τον είχαν επικηρύξει.

Διαβάστε σχετικά εδώ: Οι ναζί της Ουκρανίας επικήρυξαν δημοσιογράφο με 10.000 δολάρια

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τραμπ κυριαρχεί καθώς το ΝΑΤΟ αναμετράται με την πρόκληση του επανεξοπλισμού της Ευρώπης

Ο Τραμπ μίλησε με Πούτιν και Ζελένσκι για τον τερματισμό του πολέμου – Παραμένουν οι διαφωνίες

Ο Ζελένσκι δηλώνει ότι η Ρωσία ετοιμάζει νέα μαζική επίθεση στην Ουκρανία και ζητάει επειγόντως Patriot

FORBES: Ο Βλάντιμιρ Πούτιν οδεύει προς την πτώση εντός της επόμενης τριετίας

Τζήμητρας (ΕΛ.Α.Σ.) για Ντόκο (Μαξίμου): «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδεικνύεται επικίνδυνα ερασιτεχνική»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr