ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια βουλευτής στην Βρετανία είναι η πρώτη είναι η πρώτη τα τελευταία 30 χρόνια, που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (τριών μηνών) επειδή είπε ψέματα στην αστυνομία για μία κλήση που έλαβε για υπέρβαση ταχύτητας.
Όπως αναφέρει το bbc, η Φιόνα Ονασάνια είχε αρνηθεί ότι ήταν εκείνη που οδηγούσε τον Ιούλιο του 2017 το αυτοκίνητό της, που εντοπίστηκε από κάμερες ασφαλείας να κινείται με μεγαλύτερη από την επιτρεπόμενη ταχύτητα.
Τότε, είχε διαγραφεί από το κόμμα των Εργατικών έπειτα από την καταδίκη της για το αδίκημα της διαστρέβλωσης του έργου της Δικαιοσύνης.
Το δικαστήριο κατέληξε ότι η Ονασάνια έστελνε μηνύματα την ώρα που οδηγούσε και ο αδερφός της που ενεπλάκη στην υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι ήταν εκείνος που βρισκόταν πίσω από το τιμόνι, καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση.
«Δεν απογοήτευσες απλά τον εαυτό σου, απογοήτευσες και όλους αυτούς που αναζητούσαν σε εσένα την έμπνευση, το κόμμα σου, το επάγγελμά σου και το Κοινοβούλιο» παρατήρησε ο δικαστής Στιούαρτ Σμίθ, λίγα δευτερόλεπτα αφού της ανακοίνωσε την ποινή της.























































