Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μένει στον ΣΚΑΪ, «χυλόπιτα» στον Μητσοτάκη – Ο Γιώργος Αυτιάς είπε «όχι»

Μένει στον ΣΚΑΪ, «χυλόπιτα» στον Μητσοτάκη – Ο Γιώργος Αυτιάς είπε «όχι»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έχουν λόγους στον ΣΚΑΪ να χαίρονται γιατί το πρωινό του Σαββατοκύριακου δεν θα χάσει τον παρουσιαστή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το βράδυ της Τρίτης με τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πρότεινε στον γνωστό δημοσιογράφο να είναι υποψήφιος του κόμματος στη Β’ Πειραιά στις επερχόμενες εκλογές.

Ακόμα θα μπορούσε να διαλέξει όποια άλλη περιφέρεια ήθελε, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι στο ευρωψηφοδέλτιο, όπως αρχικά είχε συζητηθεί μεταξύ τους.

Του έριξε… χυλόπιτα

Το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του Γιώργου Αυτιά στο ευρωψηφοδέλτιο, προκάλεσε αντιδράσεις στο εσωτερικό της Πειραιώς, καθώς όλοι οι άλλοι υποψήφιοι είδαν όχι απλώς να χάνεται μια έδρα αλλά και να θεωρούν ότι η πρώτη θέση στις ευρωεκλογές θα καταλαμβάνονταν από το γνωστό δημοσιογράφο.

«Θα μείνω στην τηλεόραση» φέρεται να είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Γιώργος Αυτιάς.

Ο δημοσιογράφος ήθελε να βρεθεί στις Βρυξέλλες, όπως αναφέρει στους συνομιλητές του, μόνο και μόνο για να υπερασπίσει τα δικαιώματα των κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων.

Δηλαδή, θα έκανε την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ ευρωκοινοβουλευτικό έργο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΒΙΝΤΕΟ: Η Καρυστιανού κατεβαίνει στις εκλογές – «Καμία συνεργασία με το παλιό σύστημα»

Πέθανε ο ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ σε ηλικία 73 ετών

Δημοσκόπηση Alco: Στο πλευρό των αγροτών 8 στους 10 πολίτες – Στα «τάρταρα» η ΝΔ (23,6%) – Αυξάνονται οι αναποφάσιστοι (20,9%)

Ο Αλβανός «δημοσιογράφος» Αρτάν Χότζα κατηγόρησε την Ελλάδα ότι προστατεύει το οργανωμένο έγκλημα

Αγοράζει την «La Repubblica» ο όμιλος ΑΝΤ1; – Το τίμημα των 140 εκατ. ευρώ – Οι πολιτικές αντιδράσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr