ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% - Εντός βουλής ο Κασιδιάρης
Ο Νίκος Δένδιας «αναβίωσε» τα πυρπολικά με τον «Πυρπολητή» - Μη Επανδρωμένο και Αυτόνομο σκάφος επιφανείας, ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης
Αποπομπή Γκιλφόιλ: Εξηγήσεις από την κυβέρνηση ζητάει η αντιπολίτευση
Η Κίμπερλι δήλωσε «πάντα ευγνώμων στον πρόεδρο Τραμπ» - Τραμπ: «Δεν ήταν ποτέ μέλος της οικογένειάς μου. Έβγαινε με τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πολεμική αεροπορία του Ισραήλ εξαπέλυσε μια νέα αεροπορική επιδρομή στη νοτιοδυτική Συρία, στην περιοχή της Κουνέιτρα, το απόγευμα της Δευτέρας.
Σύμφωνα με συριακά Μέσα, που επικαλούνται στρατιωτική πηγή στη Δαμασκό, η πρώτη ισραηλινή αεροπορική επίθεση έπληξε θέσεις του συριακού στρατού στον λόφο Ταλ Νταρμπίγια.
Η δεύτερη επιδρομή, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, έπληξε το κτίριο του κλειστού νοσοκομείου της Κουνέιτρα, καταστρέφοντάς το ολοσχερώς.
Η τρίτη ισραηλινή επιδρομή χτύπησε μια φρουρά του συριακού στρατού κοντά στην Τζαμπάτα Αλ Σάαμπ. Επίσης καταστράφηκε πλήρως ο στόχος.
Η είδηση μεταδίδεται δίχως να διασταυρώνεται από τρίτες πηγές.
Σημειώνεται ότι η πόλη Κουνέιτρα δεν κατοικείται, είναι μια πόλη φάντασμα εδώ και δεκαετίες (από το 1974).
Βρίσκεται στα όρια μεταξύ συριακής επικράτειας και των εδαφών που κατέχει το Ισραήλ στα Υψίπεδα του Γκολάν.























































