Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τραμπ αποφάσισε να εκφωνήσει ομιλία για τη Βενεζουέλα – Πότε και πού

Ο Τραμπ αποφάσισε να εκφωνήσει ομιλία για τη Βενεζουέλα – Πότε και πού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Oμιλία για τη Βενεζουέλα θα εκφωνήσει τη Δευτέρα στο Μαϊάμι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να διατρανώσει την υποστήριξή του προς τον Χουάν Γκουάιντο, όπως δήλωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό αξιωματούχο, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος, που σχεδιάζει να περάσει το Σαββατοκύριακο στο Μαρ-α-Λάγκο, θέρετρο που ανήκει στον μεγιστάνα στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντας, θα αναφερθεί στη Βενεζουέλα και στους «κινδύνους του σοσιαλισμού» κατά την ομιλία του στο Florida International University του Μαϊάμι.

Η αμερικανική κυβέρνηση και σύμμαχοί της ασκούν ολοένα ισχυρότερες πιέσεις προκειμένου ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο να παραιτηθεί και να παραδώσει την εξουσία στον Γκουάιντο, που έχει αυτοανακηρυχθεί μεταβατικός πρόεδρος της χώρας.

«Η κυβέρνηση και ο λαός της Βενεζουέλας ζουν μια κρίσιμη στιγμή της ιστορίας τους» και «υποστηρίζουμε τον αγώνα τους για ελευθερία», είχε τονίσει ο Τραμπ την περασμένη εβδομάδα, στη διάρκεια της ομιλίας του για την Κατάσταση της Ένωσης ενώπιον του Κογκρέσου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: «Το ιρανικό καθεστώς από τους πλέον μοχθηρούς ανθρώπους στη γη, αποκεφαλίζουν μωρά»

Εκρήξεις κοντά στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ: Οι ΗΠΑ καλούν τους Αμερικανούς στο Ιράκ να περιοριστούν σε ασφαλή σημεία λόγω κλεισίματος του εναέριου χώρου

Νετανιάχου προς τον ιρανικό λαό: «Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει. Επιχειρούμε να απελευθερώσουμε το Ιράν. Τελικά, όλα εξαρτώνται από εσάς»

Ανθρωποκυνηγητό για τον Ανώτατο Ηγέτη: Η κούρσα υψηλού ρίσκου για τον εντοπισμό των τελευταίων ωρών του Χαμενεΐ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr