ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λαθρομετανάστες, Μεξικό, Μετανάστες, Ντόναλντ Τραμπ, Πρόσφυγες,


















































Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Ισχυρός σεισμός 6,9 Ρίχτερ στη βόρεια Ιαπωνία
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα υπογράψει το νομοσχέδιο του προϋπολογισμού για την αποφυγή ενός δεύτερου shutdown, ωστόσο θα κηρύξει ταυτόχρονα κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την κατάσταση στα σύνορα με το Μεξικό, σύμφωνα με τον ηγέτη της ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας στην Γερουσία Μιτς Μακόνελ.
«Ανέφερε ότι είναι έτοιμος να υπογράψει το νομοσχέδιο. Επίσης, την ίδια στιγμή, θα κηρύξει κατάσταση έκτακτης εθνικής ανάγκης», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Μακόνελ.
Εξέφρασε, δε, τη στήριξή του στο σχέδιο του κ. Τραμπ για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να κατασκευαστεί το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό.
Οι Δημοκρατικοί έχουν διαμηνύσει ότι θα προσφύγουν στα δικαστήρια εναντίον αυτού του έκτακτου μέτρου.























































