ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Άνγκελα Μέρκελ, Βαλκάνια, Βόρεια Μακεδονία, Γερμανία, Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου, Ζόραν Ζάεφ,


















































Εφιάλτης για το ΝΑΤΟ μια πιθανή αποχώρηση του Παρισιού μετά τις γαλλικές εκλογές
Η τζιχαντιστική Τουρκία ζητά από την Ιντερπόλ «ερυθρά αγγελία» για τη σύλληψη του Νετανιάχου
Τζιλ Μπάιντεν: «“Ο Τζο έχει καρκίνο. Θα πεθάνει, οπότε ας αξιοποιήσουμε κάθε στιγμή”»
Η Σομαλιλάνδη στο πλευρό Ελλάδας και Κύπρου καταγγέλλει τον «έρωτα» της φιλοτουρκικής Σομαλίας με το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα της Κύπρου
Καύσωνας: «Σαραντάρια» από το Σάββατο 22/8 - Ποιές πόλεις θα «καούν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συγχαρητήρια στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ έδωσε η Γερμανίδα Καγκελάριος στη διάρκεια της ομιλίας της στη διάσκεψη για την ασφάλεια που διεξάγεται στο Μόναχο.
Η κ. Μέρκελ δεν δίστασε να πει ότι ουσιαστικά είχε εγκαταλείψει κάθε ελπίδα για την εξεύρεση λύσης στο θέμα της ονομασίας και για αυτό ουσιαστικά θεωρεί ως επιτυχία ότι τελικά οι διαπραγματεύσεις καρποφόρησαν.
Σε άλλο σημείο της ομιλίας της η Γερμανίδα Καγκελάριος αναφέρθηκε και στο προσφυγικό λέγοντας ότι «είναι θετικό το ότι η Γερμανία κατέληξε σε συμφωνία με την Τουρκία για το θέμα αυτό», αλλά και στον ρόλο του ΝΑΤΟ.
«Η Υπερατλαντική Συμμαχία συνήθιζε να εστιάζει στην Άμυνα. Συζητήσαμε με τη Γαλλία και τη διευθέτηση πολιτικών ζητημάτων, καθώς οι διαμάχες δεν μπορούν να επιλύονται μόνο με στρατιωτικά μέσα», είπε η Άνγκελα Μέρκελ.























































