ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Λαθρομετανάστες, Λιβύη, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Φαγιέζ Αλ Σαράτζ, Φλοράνς Παρλί,


















































Το Ισραήλ προειδοποιεί τη Βρετανία με αντίποινα εάν του επιβάλει κυρώσεις
Η Δημοκρατία του Κονγκό μεταφέρει την πρεβεία της από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ
Οι Τούρκοι ψαρεύουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε ελληνικά θαλάσσια πάρκα - Ερώτηση Φαραντούρη στην Κομισιόν
Αποστομωτική απάντηση της ΕΛ.Α.Σ. στην κυβέρνηση: Αυτή είναι η κοστολόγηση του προγράμματος μας
ΑΤ Μάνδρας: Αστυνομικός πυροβόλησε 31χρονο άνδρα που του επιτέθηκε με μαχαίρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Γαλλία θα δωρίσει έξι ταχύπλοα στο Πολεμικό Ναυτικό της Λιβύης προκειμένου να συμβάλει στις προσπάθειές του με σκοπό την αντιμετώπιση της παράτυπης μετανάστευσης, όπως γνωστοποίησε την Πέμπτη η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλί, επιβεβαιώνοντας μια πληροφορία που δημοσίευσε πρώτη η εφημερίδα Le Monde.
Η Παρλί είχε ήδη αναφερθεί στην απόφαση αυτή του Παρισιού στη διάρκεια συνάντησής της με τον πρωθυπουργό της Λιβύης Φάγιεζ αλ Σάρατζ, στο περιθώριο της Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια, την 17η Φεβρουαρίου.
«Ανακοινώσαμε την παραχώρηση στη Λιβύη έξι ταχύπλοων, τα οποία θα παραδοθούν από την άνοιξη», δήλωσε η Γιασμίν-Ευά Φαρές-Εμερί, εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Γαλλίας, στη διάρκεια της εβδομαδιαίας ενημέρωσης των διαπιστευμένων συντακτών.
Η Γαλλία θα αγοράσει τα ταχύπλοα, πλεούμενα με ημιάκαμπτο κύτος της γαλλικής βιομηχανίας Sillinger, και θα τα παραχωρήσει στη Λιβύη, διευκρινίστηκε από το Παρίσι.
Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας «η ενέργεια αυτή εγγράφεται στο πλαίσιο της υποστήριξης της Γαλλίας στις προσπάθειες του λιβυκού ναυτικού να αγωνιστεί εναντίον της παράνομης μετανάστευσης».























































