ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Συρία: Οι αμερικανικές δυνάμεις εκκένωσαν τη βάση Αλ Τανφ
Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα
Μακελειό στον Καναδά: Τρανς γυναίκα ο δράστης της επίθεσης – Η μητέρα και ο αδερφός της ανάμεσα στα θύματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απίστευτο και όμως αληθινό! Εκπαιδευτική εκδρομή στο Στρασβούργο διοργάνωσε το 59ο Λύκειο Αθηνών για 32 μαθητές της Γ’ Λυκείου.
Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι εξαπατήθηκαν από τουριστικό γραφείο, με αποτέλεσμα, αντί να επιστρέψουν το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, να παραμείνουν έως και σήμερα στο ξενοδοχείο, χωρίς ενημέρωση από το πρακτορείο, για την δυνατότητα επιστροφής τους και χωρίς να εξασφαλίζεται η πληρωμή του ξενοδοχείου.
Έτσι, το υπουργείο Παιδείας ανέλαβε να πληρώσει τη διαμονή και την επιστροφή τους αεροπορικώς την Τρίτη «ώστε να βγουν (μαθητές και συνοδοί καθηγητές) από το αδιέξοδο»!
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, η αποστολή είχε μεταβεί για εκπαιδευτική εκδρομή στο Στρασβούργο, μέσω Φραγκφούρτης, αλλά σύμφωνα με την ενημέρωση της διεύθυνσης του σχολείου, εξαπατήθηκαν από το τουριστικό γραφείο Travel con, με αποτέλεσμα, αντί να επιστρέψουν το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, να παραμείνουν έως και σήμερα στο ξενοδοχείο, χωρίς ενημέρωση από το πρακτορείο, για την δυνατότητα επιστροφής τους και χωρίς να εξασφαλίζεται η πληρωμή του ξενοδοχείου.
Έτσι, το υπουργείο ανέλαβε να πληρώσει τη διαμονή και την επιστροφή τους «ώστε να βγουν (μαθητές και συνοδοί καθηγητές) από το αδιέξοδο», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.























































