ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απίστευτο και όμως αληθινό! Εκπαιδευτική εκδρομή στο Στρασβούργο διοργάνωσε το 59ο Λύκειο Αθηνών για 32 μαθητές της Γ’ Λυκείου.
Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι εξαπατήθηκαν από τουριστικό γραφείο, με αποτέλεσμα, αντί να επιστρέψουν το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, να παραμείνουν έως και σήμερα στο ξενοδοχείο, χωρίς ενημέρωση από το πρακτορείο, για την δυνατότητα επιστροφής τους και χωρίς να εξασφαλίζεται η πληρωμή του ξενοδοχείου.
Έτσι, το υπουργείο Παιδείας ανέλαβε να πληρώσει τη διαμονή και την επιστροφή τους αεροπορικώς την Τρίτη «ώστε να βγουν (μαθητές και συνοδοί καθηγητές) από το αδιέξοδο»!
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, η αποστολή είχε μεταβεί για εκπαιδευτική εκδρομή στο Στρασβούργο, μέσω Φραγκφούρτης, αλλά σύμφωνα με την ενημέρωση της διεύθυνσης του σχολείου, εξαπατήθηκαν από το τουριστικό γραφείο Travel con, με αποτέλεσμα, αντί να επιστρέψουν το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, να παραμείνουν έως και σήμερα στο ξενοδοχείο, χωρίς ενημέρωση από το πρακτορείο, για την δυνατότητα επιστροφής τους και χωρίς να εξασφαλίζεται η πληρωμή του ξενοδοχείου.
Έτσι, το υπουργείο ανέλαβε να πληρώσει τη διαμονή και την επιστροφή τους «ώστε να βγουν (μαθητές και συνοδοί καθηγητές) από το αδιέξοδο», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.























































