ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

H Ρωσία συνεχάρη τον Μαδούρο επειδή δεν συνέλαβε τον Γκουάιντο

H Ρωσία συνεχάρη τον Μαδούρο επειδή δεν συνέλαβε τον Γκουάιντο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η κυβέρνηση Μαδούρο αποφάσισε να μην προχωρήσει στη σύλληψη του Χουάν Γκουάιντο μετά την είσοδό του στη χώρα και απέφυγε τις προκλήσεις, όπως δήλωσε στο πρακτορείο TASS ο διευθυντής της Διεύθυνσης Λατινομαερικανικών χωρών του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Αλεξάντρ Σετίνιν.

«Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας ενήργησε σοφά. Απέφυγε τις προκλήσεις, στις οποίες την παρότρυναν επίμονα», δήλωσε ο Σετίνιν όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ προσθέτοντας ότι «νομίζω ότι αυτό δείχνει τις διαθέσεις της κυβέρνησης του Νικολάς Μαδούρο για ειρηνική διευθέτηση, χωρίς κατακλυσμούς στο εσωτερικό»

«Όμως αναμφίβολα η απόφαση ως προς το πώς θα ενεργήσει, βρίσκεται πλήρως στην αρμοδιότητα της νόμιμης κυβέρνησης της Βενεζουέλας», υπογράμμισε ο Σετίνιν.

Το ανώτατο δικαστήριο της Βενεζουέλας είχε απαγορεύσει στον Χουάν Γκουάιντο να φύγει από την χώρα όμως εκείνος τελικά έφυγε για να φτάσει στην πόλη Κούκουτα της Κολομβίας όπου βρίσκεται το κέντρο διανομής της ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πολίτες της Βενεζουέλας.

Στη συνέχεια ο Γκουάιντο επισκέφθηκε την Κολομβία, την Βραζιλία, την Παραγουάη, την Αργεντινή και τον Ισημερινό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν δήλωσε ότι Ρωσία και Ιράν δεν είχαν «ποτέ» τόσο στενή συνεργασία

Ο Ζελένσκι κατηγορεί τις ΗΠΑ για καθυστέρηση στην παράδοση πυραύλων, ενώ η ένταση κλιμακώνεται

Πάπας Λέων σε Ζελένσκι: Συνεργάσου με τη Ρωσία για να δοθεί βοήθεια στην πόλη Ολέσκι

Πούτιν, Τραμπ και Σι θα έχουν τριμερή συνάντηση στην Κίνα τον επόμενο μήνα

Τραβάει το σχοινί ο Ζελένσκι: «Ο Τραμπ πιέζει την Ουκρανία να συνθηκολογήσει με τη Ρωσία»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr