ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κυβέρνηση Μαδούρο αποφάσισε να μην προχωρήσει στη σύλληψη του Χουάν Γκουάιντο μετά την είσοδό του στη χώρα και απέφυγε τις προκλήσεις, όπως δήλωσε στο πρακτορείο TASS ο διευθυντής της Διεύθυνσης Λατινομαερικανικών χωρών του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Αλεξάντρ Σετίνιν.
«Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας ενήργησε σοφά. Απέφυγε τις προκλήσεις, στις οποίες την παρότρυναν επίμονα», δήλωσε ο Σετίνιν όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ προσθέτοντας ότι «νομίζω ότι αυτό δείχνει τις διαθέσεις της κυβέρνησης του Νικολάς Μαδούρο για ειρηνική διευθέτηση, χωρίς κατακλυσμούς στο εσωτερικό»
«Όμως αναμφίβολα η απόφαση ως προς το πώς θα ενεργήσει, βρίσκεται πλήρως στην αρμοδιότητα της νόμιμης κυβέρνησης της Βενεζουέλας», υπογράμμισε ο Σετίνιν.
Το ανώτατο δικαστήριο της Βενεζουέλας είχε απαγορεύσει στον Χουάν Γκουάιντο να φύγει από την χώρα όμως εκείνος τελικά έφυγε για να φτάσει στην πόλη Κούκουτα της Κολομβίας όπου βρίσκεται το κέντρο διανομής της ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πολίτες της Βενεζουέλας.
Στη συνέχεια ο Γκουάιντο επισκέφθηκε την Κολομβία, την Βραζιλία, την Παραγουάη, την Αργεντινή και τον Ισημερινό.























































