ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κιμ Γιονγκ Ουν, Ντόναλντ Τραμπ,


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έξι μόλις εβδομάδες έχουν περάσει από την συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στο Ανόι, όμως ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας νέας-τρίτης- συνάντησης μεταξύ των δύο ηγετών.
«Θα μπορούσε να γίνει μια τρίτη σύνοδος κάποια στιγμή», είπε ο Τραμπ υποδεχόμενος στον Λευκό Οίκο τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν.
Διευκρίνισε ότι σκοπεύει να συζητήσει το θέμα αυτό με τον ομόλογό του, χωρίς όμως να δώσει κάποιο χρονοδιάγραμμα.
«Θέλουμε να παραμείνουν εν ισχύ οι κυρώσεις», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος, διαβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι έχει καλές σχέσεις με τον Κιμ.
«Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε καλά νέα για τον κόσμο», σημείωσε.
Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν είναι έτοιμος να χαλαρώσει κάποιες από τις κυρώσεις, ο Τραμπ είπε ότι συζητά με τον Μουν «ορισμένα ανθρωπιστικά πράγματα» και την πιθανότητα η Νότια Κορέα να βοηθήσει τη Βόρεια χορηγώντας τρόφιμα.
Μετά την αποτυχία της συνόδου του Ανόι, η αμερικανική κυβέρνηση επιμένει ότι θέλει να καταλήξει σε μια «μεγάλη συμφωνία» με την οποίο θα επιτευχθεί «η οριστική και πλήρως επαληθεύσιμη αποπυρηνικοποίηση της Βόρειας Κορέας» σε αντάλλαγμα για την άρση των κυρώσεων που στραγγαλίζουν την οικονομία της χώρας αυτής.























































