ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολύνεκρη επίθεση σε Ελληνορθόδοξη εκκλησία στην Ιορδανία
Η Αίγυπτος είπε στην Τουρκία να... ρίξει το ψευδομνημόνιο με τη Λιβύη στα σκουπίδια
Ελληνική και Ισραηλινή ΦΩΤΙΑ στο Βόρειο Κρητικό Πέλαγος - Σε τρόμο οι νεοθωμανοί πειρατές (βίντεο)
Απευθείας διαπραγματεύσεις Ρωσίας-Ουκρανίας υπό αμερικανική διαμεσολάβηση
Τζιχαντιστές της Χαμάς επιτέθηκαν σε Ισραηλινούς στρατιώτες κοντά στη Χεβρώνα - Νεκροί στρατιώτες και τρομοκράτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θεωρώ απαραίτητο και αυτονόητο ότι όταν έρθει η ώρα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν μπορεί να υπάρχει άλλη πρόταση από τη ΝΔ παρά αυτή του Προκόπη Παυλόπουλο, που υπηρετεί τη θέση με απόλυτη επάρκεια.
Αυτό τόνισε στον News24/7 ο Ευάγγελος Αντώναρος.
Αναφορικά με τα πυρά που δέχθηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για το Νόμπελ Ειρήνης σε Τσίπρα και Ζάεφ, ο κ. Αντώναρος τόνισε ότι για το Νομπελ Ειρήνης αντανακλά πρώτα στη χώρα και κατά δεύτερο στο πρόσωπο.
Είναι τιμή για τη χώρα κάθε φορά που Έλληνας πολίτης πολύ περισσότερο για τον Πρωθυπουργό, που εξελέγη από Έλληνες πολίτες να συζητείται ως σοβαρός υποψήφιος σε διεθνές επίπεδο για το Νόμπελ Ειρήνης, κατέληξε ο κ. Αντώναρος.
























































