ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εφτά συλλήψεις μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών για τις βόμβες στη Σρι Λάνκα

Εφτά συλλήψεις μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών για τις βόμβες στη Σρι Λάνκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη σύλληψη υπόπτων για τις βομβιστικές επιθέσεις που κόστισαν τις ζωές 250 ανθρώπων, προχώρησε η Αστυνομία της Σρι Λάνκα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης.

Οι ύποπτοι δεν παραδόθηκαν, αλλά χρειάστηκε μάχη και ανταλλαγή πυροβολισμών, μέχρι να πέσουν στα χέρια της Αστυνομίας.

Οι δυνάμεις ασφαλείας, ερευνούσαν έναν χώρο που φαίνεται πως ήταν εργαστήρι για γιλέκα αυτοκτονίας, όπως εκείνα που χρησιμοποίησαν μεταξύ άλλων οι τζιχαντιστές.

Εκπρόσωπος του στρατού, δήλωσε στο Reuters, πως καταγράφηκε μια έκρηξη στην περιοχή και ο στρατός μαζί με ειδικές μονάδες της Αστυνομίας, βρέθηκαν επί τόπου για έρευνα, όταν δέχθηκαν πυρά. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για θύματα.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Σρι Λάνκα, είχε κατονομάσει ως εγκέφαλο των τρομοκρατικών επιθέσεων τον Ζαχράν Χασίμ, δηλώνοντας μάλιστα πως σκοτώθηκε σε μια από τις επιθέσεις.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος δήλωσε πως ο Χασίμ, σκοτώθηκε στην επίθεση στο ξενοδοχείο Shangri – La, της οποίας ηγούνταν, συνοδευόμενος από έναν δεύτερο βομβιστή αυτοκτονίας που ταυτοποιήθηκε με το όνομα Ilham.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισραήλ καλεί την UNESCO να καταδικάσει τη χρήση του Κάστρου Μποφόρ από τη Χεζμπολάχ ως στρατιωτικού φυλακίου

Χαμάς: Ανακοίνωσε νέο ηγέτη της τον επικεφαλής διαπραγματευτή της οργάνωσης, Χαλίλ αλ-Χάγια

«Αλκατράζ με Αλιγάτορες»: Το Ισραήλ ανοίγει τον δρόμο για τη χρήση κροκοδείλων ως μέτρο ασφαλείας στις φυλακές

Μαρτυρίες Γαζαίων από την Αμβέρσα: «Θα φεύγαμε από τη Λωρίδα αν είχαμε την ευκαιρία» – Καταγγελίες για δράση στελεχών της Χαμάς στο Βέλγιο

Αίγυπτος και Τουρκία: Μια ραγδαία αναπτυσσόμενη συμμαχία που παραμερίζει την παλιά αντιπαλότητα και ανησυχεί το Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr