ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
ΠΟΜΙΔΑ: Να σταματήσει το «αλαλούμ με τις πολλαπλές εγκαταστάσεις οπτικών ινών» στις πολυκατοικίες
Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα του στελέχους της ΝΔ Αφροδίτης Νέστορα, μετά την εμπρηστική επίθεση
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Και όμως ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ήδη στον δικηγόρο για το διαζύγιό τους. Το ζευγάρι, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και όλες οι λεπτομέρειες είναι άκρως ενδιαφέρουσες.
Όπως γράφει το Youweekly.gr, παρά τα όσα ακούγονται, Σάκης και Κάτια δεν χωρίζουν.
Είναι μαζί, πολύ αγαπημένοι αλλά και πολύ ενοχλημένοι με τις φήμες.
Ανυπόστατα δημοσιεύματα τους θέλουν χωρισμένους και οι ίδιοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Πληροφορίες αναφέρουν πως Σάκης και Κάτια επισκέφτηκαν δικηγορικό γραφείο για να δουν τι μπορούν να κάνουν και πώς να κινηθούν νομικά ώστε να λήξει όλο αυτό το «σίριαλ» που έχει ξεκινήσει!
«Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη είναι έξαλλοι, και ειδικά γιατί τα παιδιά τους έχουν φτάσει σε μια ηλικία που καταλαβαίνουν τα πάντα, οπότε θέλουν να κλείσει αυτός ο φαύλος κύκλος που έχει ανοίξει μια και καλή!
»Τα παιδιά θα επιστρέψουν στο σχολείο μετά το Πάσχα και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να ταράζονται άλλο… » ανέφερε πηγή πολύ κοντά στο ζευγάρι.
Πηγή: Youweekly.gr























































