ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εβραίοι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νότια Καλιφόρνια, Σαν Ντιέγκο, Συναγωγή,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τρεις ακόμη τραυματίστηκαν σε επίθεση ενόπλου, το Σάββατο, στη συναγωγή Σαμπάντ του Πόγουεϊ, βόρεια του Σαν Ντιέγκο, στη νότια Καλιφόρνια, δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης.
Η τοπική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο δράστης συνελήφθη.
«Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς και ένας αυτούς υπέκυψε στα τραύματά του», δήλωσε ο δήμαρχος της νότιας Καλιφόρνιας Στιβ Βάους στο δίκτυο MSNBC.
Πρόσθεσε ότι ο ραβίνος της συναγωγής τραυματίστηκε στο χέρι, ενώ δεν απειλούνται οι ζωές των υπόλοιπων τραυματιών.
Στη συναγωγή επρόκειτο να τελεστεί μια ακολουθία για το Εβραϊκό Πάσχα γύρω στις 11 το πρωί, τοπική ώρα.
Πριν από έξι μήνες, στις 27 Οκτωβρίου 2018, 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σε συναγωγή στο Πίτσμπεργκ, στην Πενσιλβάνια.
Ο δράστης αναγνωρίστηκε από τις Αρχές ως ο 19χρονος Τζον Έρνεστ, ο οποίος επίσης θεωρείται ύποπτος για τη φωτιά σε ένα τζαμί σε κοντινή πόλη τον περασμένο μήνα.























































