ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εβραίοι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νότια Καλιφόρνια, Σαν Ντιέγκο, Συναγωγή,


















































Υστερία στην Τουρκία με τους χάρτες του μεγάλου Κουρδιστάν που έδειξαν τα αμερικανικά κανάλια
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει τη «μητέρα των μαχών»
Απόρρητες πληροφορίες: Τα μυστικά αρχεία που έπεισαν τον Τραμπ να επισπεύσει τον πόλεμο
Τα φτηνά drone των 20.000 δολαρίων «ξοδεύουν» πυραύλους των 4 εκατ. δολαρίων
Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τρεις ακόμη τραυματίστηκαν σε επίθεση ενόπλου, το Σάββατο, στη συναγωγή Σαμπάντ του Πόγουεϊ, βόρεια του Σαν Ντιέγκο, στη νότια Καλιφόρνια, δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης.
Η τοπική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο δράστης συνελήφθη.
«Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς και ένας αυτούς υπέκυψε στα τραύματά του», δήλωσε ο δήμαρχος της νότιας Καλιφόρνιας Στιβ Βάους στο δίκτυο MSNBC.
Πρόσθεσε ότι ο ραβίνος της συναγωγής τραυματίστηκε στο χέρι, ενώ δεν απειλούνται οι ζωές των υπόλοιπων τραυματιών.
Στη συναγωγή επρόκειτο να τελεστεί μια ακολουθία για το Εβραϊκό Πάσχα γύρω στις 11 το πρωί, τοπική ώρα.
Πριν από έξι μήνες, στις 27 Οκτωβρίου 2018, 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σε συναγωγή στο Πίτσμπεργκ, στην Πενσιλβάνια.
Ο δράστης αναγνωρίστηκε από τις Αρχές ως ο 19χρονος Τζον Έρνεστ, ο οποίος επίσης θεωρείται ύποπτος για τη φωτιά σε ένα τζαμί σε κοντινή πόλη τον περασμένο μήνα.























































