ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Πληθωρισμός,


















































Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο 2,1% ανήλθε τον Απρίλιο ο πληθωρισμός στη Γερμανία, υπερβαίνοντας για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο το στόχο 2% που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Η ενίσχυση των πληθωριστικών πιέσεων στη μεγαλύτερη οικονομία του μπλοκ, σε συνδυασμό με τα καλύτερα του αναμενομένου στοιχεία για την ανάπτυξη του συνόλου της Ευρωζώνης, δικαιώνουν τις προσπάθειες της ΕΚΤ για τη στήριξη της οικονομίας με τη διατήρηση υπέρ-χαλαρής νομισματικής πολιτικής.
Οι τιμές καταναλωτή στη Γερμανία σημείωσαν άνοδο 2,1% τον Απρίλιο, έναντι ανόδου 1,4% του προηγουμένου μηνός, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Αρχής.
Αναλυτές σε δημοσκόπηση του Reuters προέβλεπαν επιτάχυνση του γερμανικού πληθωρισμού στο 1,7%.
Σε μηνιαία βάση, ο πληθωρισμός αυξήθηκε με ρυθμούς 1%, έναντι προσδοκιών για οριακή άνοδο 0,6%.























































